söndag, augusti 10, 2008

Nu är det (snart) jul igen...Om exakt en månad är det ett år sedan jag tog de här bilderna (11/9) och då var det inte ens första gången jag såg en affär full med julgrejer utan första gången jag hade kameran med.

Så nu är det dags för en gissningstävling tycker jag!

När tror ni jag får syn på julprylar för första gången i år? Att det blir tidigare än november kan ni helt klart räkna med, men hur tidigt?

Den som kommer närmast vinner äran... eller kanske ett vykort härifrån ifall posten gör sitt jobb ordentligt. :-)

8 kommentarer:

Marianne sa...

25 augusti 2008. Exakt fyra månader innan juldagen.

Haha, det vore rätt roligt att se hur det skulle gå med ett vykort från CR till Egypten : D Eller tvärtom! Jag menar ...

Saltistjejen sa...

OJ!!! Helt otroligt tidigt tycker jag!!! Jag har fortfarande svårt för att man börjar julskylta och pryda så tidigt. Själv är jag trist och tråkig och tycker att runt första advent "ska det vara". Här börjas det alltid runt Thanksgiving vilket ändå är ok eftersom det åtminstone är i slutet av november.
Fast jag skulle aldrig kunna köpa och pryda en gran så tidigt. Såpass amerkiansk har jag inte hunnit bli än... ;-)
kram!

AnneliH sa...

Jag gissar på 1/9. Det är ju ganska tidigt på året. Jag tycker julsklyltning är mysigast runt 1:a advent.Har aldrig tillbringat jul utomlands där det inte har varit mörkt och kallt, det ser lite avigt ut när snögubbar pryder skyltfönster när det är strålande sol och varmt ute. Det blir lite exotiskt för min del. ;) Ha en bra dag!

Thérèse sa...

28 augusti är mitt bud

Pumita sa...

Det var svårt! Beror väl på hur mycket du är ute och letar... men jag säger 17/9.

nina sa...

marianne:
Haha, ja jag undrar hur det skulle gå... En gång kom ett brev till Sverige från Costa Rica fram, men det tog nästan ett halvår. :-)

saltis:
Visst är det väldigt tidigt! Och jag tycker inte alls att det är trist och tråkigt att vilja vänta till första advent, så vill jag helst också ha det. Fast första advent har det ju varit pyntat lääääänge här. ;-)

annelih:
Visst är det lite konstigt med julskyltning i strålande sol, bland palmerna... Första gången jag var med om det var i Australien, där folk surfade med tomteluvor på skallen. :-D

thérèse:
Åh, på lillasysters födelsedag. Det blir ett lätt datum att minnas!

pumita:
Jag kommer inte ut och leta direkt, första julskyltningen jag råkar se gäller. Och det ska vara riktiga julprylar, inte bara blinkande kulörta lampor för det har jag redan sett. ;-)

Anonym sa...

I think it’s going to be around September 30th

Thérèse sa...

Det är även min mammas födelsedag därför valde jag datumet. Märks att jag aldrig har varit i Costa Rica någon höst för jag har alltid tyckt att juldekorationer hängs upp väl tidigt i Sverige.