söndag, juni 03, 2007

Katten vill också vara med

Plötsligt blev det svårare att blogga... En viss liten kisse har bestämt sig för att laptopen är det bästa stället att ligga och sova på - och tassa runt på och trycka på alla tangenter, samtidigt.

{56lif
*67*64yh v8z0er9yu609499994444444oyn0nnn07116y6ytr84d8wA

Se, där var han framme igen.


Dessutom strulade datorn förra veckan, sen försvann internetuppkopplingen ett tag... Men nu verkar allt funka som det ska igen!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min älskade dotter!

Gullig liten katt, ska visa bilden för mormor.Hoppas att allt är väl med er.

Kram Mamma

Pumita sa...

Förstår att katten har det bra hos dig. Hans kompisar lever säkert inget lyxliv där borta.

Desiree sa...

Åh vilken söt liten kisse. Vad heter han/hon? Kan tänka mig att laptoppen är varm och go att ligga på.

Lena sa...

När vi var i Costa Rica förra veckan var Internet avstängt i hela området pga bredbandsutbyggnad. Kanske det som drabbade ditt hus med?

Anne-Marie sa...

Vilken gullig bild och söt kisse du har.

Jenny sa...

Vilken liten sötnos!

Carina sa...

Kul att du är tillbaka på www!
Jag hade en katt här i Puerto Plata för ett par år sedan. En dag bestämde hon sig för att flytta hemifrån och bor nu hos en tant ett par gator bort från mitt hus... Jag hämtade henne där under flera veckor, men hon gick tillbaka varje gång...:-)

nina sa...

mamma: Visst är han lite lik Manne? Fråga mormodern om hon också tycker det.

pumita: Nej, katter är inte så populära här och behandlar lite hur som helst tror jag. Hundar har däremot varenda kotte - såna där elaka som bara skäller.

desiree: Ja, visst är han söt! Skriver ett helt inlägg om honom snart. :-)

nina sa...

lena: Det är möjligt. Allt jag vet är att strömmen försvann, och när den kom tillbaka var internet och kabeltv borta. Var i Costa Rica var du?

anne-marie: Tack tack! Han är verkligen hur gullig som helst, väldigt gosig också.

jenny: Jaaa, och alldeles liten är han också! :-)

carina: Kul att du tycker det! :-) Det där med katter som flyttar känner jag igen. På stället där jag jobbade i Sverige flyttade grannkatten in - helt plötsligt låg han bara där på en fåtölj och vägrade flytta hem igen.

Min kisse är lite för liten för att springa ute (råttorna är ju större än honom...) men jag hoppas att han inte flyttar över till grannen.

Carina sa...

HAHA.. Lär kissen att inte tycka om att äta kackisar. Dom bär på mycket skit..

carina sa...

Vad heter han förresten? Har ni nåt vanligt namn där? Typ Jose luis, frank luis??? :-)

nina sa...

carinaa: Huuuuuuuuu kackerlackor!! Nej, äter han såna så får han inte sova i min säng något mer, det är ett som är säkert.

Skrev just precis ett inlägg till om katten (och bristen på namn), men annars kanske frank luis vore nåt. Eller Jose. Jairo. Javier. Jorge. Alla dessa J-namn jag tycker är så jobbiga att väsa fram. Speciellt Jorge.

Annars är Maikel ganska poppis på ungar här nuförtiden, uttalas på amerikanska med spansk brytning. Hujedamej.

Lena sa...

Nina: Jag var på Paseo Colon (i väntan på att det skulle bli dags att ta sig till flygplatsen).

Vi var kattvakter åt tre semi-vilda katter i Nicaragua. De åt kackerlackor, fladdermöss, möss, skorpioner och ödlor. Ibland lyckades de skrämma fram en och annan orm också, fast jag såg dem aldrig äta orm.

nina sa...

lena: Paseo Colon - det är ju inte världens vackraste plats direkt. San Jose är inte någon fröjd för ögat direkt. Jag bor i Heredia, 9 km bort, och åker bara in till San Jose om jag måste. :-)

Jag hoppas min katt inte börjar äta kackerlackor och skorpioner... Eller ännu värre, ormar! Vi har ju en del kaffeplantage omkring där jag har hört att det bor ormar, fast det försöker jag förtränga. Huuuu.