onsdag, oktober 22, 2008

Raindrops keep falling on my head...

Tankte bara tala om att jag inte forsvunnit eller sa, har bara bloggpausat lite eftersom jag har alldeles for mycket att gora och bloggen far komma i sista hand da, tyvarr.

Har har det regnat och regnat och regnat den senaste tiden. Oktober ar tydligen den varsta regnmanaden pa 64 ar.

I manga delar av landet har det varit oversvamningar och elande. Dar jag bor klarar vi som vanligt oss battre. Det ar ofta stora floder pa gatorna (man far vada i vatten for att ta sig nagonstans) och mitt internet forsvann helt forra veckan, annars ar det mest som vanligt.

Nu funkar internet knappt alls hemma hos mig, kan inte na manga .com-sajter och amerikanska sajter. Jattekonstigt. Sa jag passar pa att hora av mig (obs: hora med tva prickar) fran ett internetcafe.

Nu hoppas jag att mitt internet later mig ga till .com-sidor snart sa jag kan aterkomma med egna bilder. Och lasa alla blogginlagg jag missat forstas, hade visst over 300 olasta i Google Reader. Galet mycket, men kul. :-)

Harligt med lite regn ibland...
Bild fran La Nacion.

4 kommentarer:

Kent Filppu sa...

Det verkar vara där som här. Det är alltid de fattiga som drabbas värst av översvämningarna.

Må gott och sköt om dig.

Lisa Christensen sa...

Trist med översvämningar och jobbigt med Internet... Hoppas du har det bra i regnet iaf!

Marianne sa...

Hoppas nu att Internet börjar göra som du vill! Och skönt att höra att allt är bra med dig. Jag ligger också efter i läsandet och försöker göra en liten snabbläsning hos alla nu.

Här har också regnat i dag! Noggrannt dokumenterat och bokfört, hela femton minuter höll det på!

nina sa...

el rubio:
Ja, tyvärr är det ju så. Här är det alltid de stackare som bor nära floder (dvs fattiga) som drabbas värst. Vi som bor högre upp märker ju knappt av översvämningarna eftersom allt vatten rinner undan.

lisa:
Visst är det trist, men så är oktober här - varje år. Men om drygt en månad är det slut på regnet! :-)

marianne:
Internet funkar inte alls nu men jag hoppas att de kan fixa det nästa vecka. Det är så tråkigt att inte ha det hemma, på internetcaféer får jag liksom ingen inspiration att blogga.

Grattis till regnet! Ska kolla in det inlägget. :-)