onsdag, april 09, 2008

Ordlös Onsdag; Panama City


Fler bidrag finns hos Nejma i Marocko.

16 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

onstigt, jag får lust att åka skateboard mot havet!

Fritt ur hjärtat sa...

Konstigt, naturligtvis.

Anonym sa...

Vad härligt det ser ut och vilka fina balkonger. Där skulle jag vilja sitta och njuta.

Boel sa...

Jag har aldrig varit i Panama, men nu har jag det! På en liten bit gata med lekande barn och med utsikt mot havet. Så läckert.

Åsa sa...

Det ser inte helt fel ut och just nu visar din väderruta på 20 grader också :) Nice!

Della sa...

Det ser ut som om gatan mynnar rakt ut i havet.

Anonym sa...

Häftig bild!

Åsa sa...

Milda makter vilken lust jag får att befinna mig mitt i din bild.

Anonym sa...

snygga balkonger

Gullvi

Ninni sa...

Det ser ut som om gatan slutar i havet?! Det vore inte så dumt med den balkongen längst ner...jag har också en viss förkärlek för smidesräcken. Dem har jag upptäckt sen jag flyttade hit till Brasilien.

nina sa...

Simone: Och naturligtvis iklädd badkläder så man kan plumsa i direkt. :-)

marianne:
Där skulle jag också gärna sitta och svalka mig i skuggan med utsikt över havet...

boella:
Och det är ingen dålig del av Panama du just varit i, en helt helt underbar stadsdel med vackra hus, parker och små gränder.

åsa 1:
Och varmare blir det på dagen... Just nu är det den varmaste tiden på året och jag nästan flyter bort! Fast jag klagar inte. :-)

della:
Visst gör det, fast jag tror mig minnas att det går en trappa ner...

karolina:
Tack!

åsa 2:
Jag med, faktiskt. :-) Så här fina gator har vi inte i Costa Ricas huvudstad.

gullvi:
Ja, balkongerna är väldigt fina, den ena vackrare än den andra.

ninni:
Det är en trappa som går ner i slutet av gatan, så det är en synvilla. Hade varit roligare om gatan verkligen slutat i havet. :-D

Såna räcken är vanliga i den gamla delen av Panama City, men inte här i Costa Rica, tyvärr. Skulle gärna ha haft en sån balkong!

Boel sa...

Jag läste lite mer på din blog. Så spännande, och helt nytt för mig.
Vad gör du i Costa Rica om man får fråga?

Ninni sa...

Hej Nina och tack för kommentaren! När tittar runt på alla inlägg i Ordlös Onsdag hinner man oftast inte med något annat än just det. Nu har jag kikat lite mera hos dig och kände igen väldigt mycket härifrån...Som glädjen över busväder tex. Får man vara nyfiken och fråga hur du har hamnat i Costa Rica? Har du bott där länge? Själv är jag "medföljande hustru", min man jobbar sen ett halvår tillbaka i ett projekt här i Belo Horizonte. Själv pluggar jag portugisiska och försöker lära mig Photoshop via en distanskurs från Sverige. Ovant att inte arbeta men inte helt oangenämt...Lägger till din blogg till mina favoriter, det känns ju nästan som om vi är grannar :-)Ninni

Anonym sa...

Hej! Jag blir så glad varje gång jag ser din blogg. Älskar Costa Rica
Solveig

Anonym sa...

Helt underbart!
Har nog suttit hela dagen och läst din blogg och kan bara säga att jag är så avundsjuk och att jag längtar dit redan nu :)
Har nog säkert tusen frågor jag skulle vilja fråga dig om hur man kan förbereda sig men det ska jag nog inte plåga dig med :)
Tack för din jättefina och intressanta blogg!

Toni

nina sa...

Ledsen för sent svar till er som kommenterat, jag har ju varit ute på resa och knappt använt internet alls den senaste tiden...

boella & ninni: Jag har varit här i Costa Rica ett par omgångar nu, åkte hit första gången med costaricansk pojkvän och blev kvar helt enkelt... :-) Har läst en del spanska och volontärat som engelsklärare här.
ninni: Visst är det mycket man känner igen mellan länderna här i latinamerika. Jag har inte haft så mycket internettid den senaste tiden men ska läsa igenom din blogg så snart jag hinner! :-)

solveig: Vad kul att höra! :-D

toni: Tack för allt beröm, så kul att höra! :-D Du kan ju alltid höra av dig på min bloggmail om det är något specifikt du undrar över så försöker jag svara så gott jag kan. :-)