fredag, maj 04, 2007

Stoppa pressarna!

Äntligen äntligen har jag fått internet hemma! Efter månader av strul har det fixat sig!

Det känns märkligt att sitta hemma och kunna kolla sin mail och blogga. Att inte behöva planera att traska till ett internetcafe för att göra det.

Lyxigt är bara förnamnet.

9 kommentarer:

Pumans dotter sa...

Nu slipper du alla tonårskillar som spelar dataspel. Skönt, eller hur?!

Magalös sa...

Grattis! Blir det en helhelg framför skärmen, eller hinner du med lite god mat också?

Anne-Marie sa...

Vad härligt att du kan sitta hemma och blogga. Jag planerar att uppgradera från modem snart till bredband så då blir det verkligen enkelt att kolla på internet.

nina sa...

pumans dotter: Ooooh ja. Ska bli underbart att slippa dem! Fast jag kommer sakna de som jobbar på internetcafeet, så jag kommer nog gå dit ibland bara för att... :-)

magalös: Tack tack. Jag vet liksom inte riktigt var jag ska börja. Är ju van att ha begränsad tid på internet, nu skuttar jag hit och dit och laddar ner grejer och har hur kul som helst.

Fast egentligen måste jag jobba hela helgen så jag ska försöka lägga band på mig... ;-)

Om jag jobbar duktigt idag blir det restaurang ikväll!

nina sa...

anne-marie: Ja det är helt fantastiskt! Jag har varit utan internet hemma så länge att jag glömt bort hur bra det är!

Har ju vant mig vid att traska en halvtimme till cafet, kanske vänta en halvtimme på en ledig dator och sen traska hemåt en halvtimme igen. Ibland bara för att kolla om jag fått ett viktigt mail. Minst sagt tidsödande.

Bredband är bra! Klart du ska ha det. :-)

Matildas fikarum sa...

Grattis! Att du inte blivit galen av att vara utan nätet, DET beundrar jag.

nina sa...

matildas fikarum: Tack tack. Ja, jag beundrar också mig själv lite för det. :-)

I början var det svårt att vänja sig vid ett liv utan internet hemma (speciellt när man behöver ringa Sverige under kontorstid och blir tvungen att släpa sig till ett internetcafe 7 på morgonen bara för det), sen vänjer man sig vid internetcafeer trots att det är krångligt.

Men nu kan jag inte tänka mig att gå dit igen var och varannan dag... Det är ju bara att vakna på morgonen och slå på datorn! Mys!

Nejma sa...

GRATTIS!!! Det är en härlig känsla att veta att man har nätet till hands närhelst man behöver det eller känner för att chatta med någon. Jag varstammis på alla internetställen här i kvarteret fram tills dess att vi fick internet hemma. Sedan dess har minst 1 av dom ställena gått i KK - undrar om det var för att stammisen nr 1 försvann...? ;-)

nina sa...

nejma: Tack tack! Ja, det är verkligen fantastiskt att kunna kolla mailen när man vill och skypa till folk när man vill. :-) Vi har ju ingen telefon heller så det är verkligen skönt att vara tillgänglig igen.

Haha, stackars dina internetställen... Jag undrar hur det kommer gå för mitt Speedy nu när jag slutat gå dit. De saknar mig nog väldigt där. ;-)