Det såg jättegott ut!!! Jag har nog aldrig ätit quesadilla. Kan du dela med dej av ett recept? Vem vet, kanske kan jag göra nått liknande här. Gärna veg, för jag är inte så förtjust i köttet här och föredrar i vilket fall som helst vegetariskt.
Jag kan väl också bara instämma i alla kommentarer här. Det är verkligen gott med quesadillas. Med gräddfil, avocado och chimichurri till.
nejma: Jag har faktiskt ingen aning om hur man gör quesadillas (skäms på mig!) för jag har bara ätit det ute, men jag kan höra runt lite. Eller någon annan här kanske vet?
Hmmmm... MÅSTE det vara gräddfil? Någon sån har vi inte här. Fast IBLAND kan jag hitta en riktigt syrlig creme fraiche, det är nästan som gräddfil. Så om/när jag hittaden igen skulle jag ju kunna göra quesadillas. Så JA TACK! Försök hitta receptet. Eller så har kanske någon annan ett recept på lager?
Mums! (I alla fall en veg. variant).
SvaraRaderaInstämmer med föregående kommentar. =)
SvaraRaderajag säger detsamma: mmmums! (veg oh yes)
SvaraRaderaDet såg jättegott ut!!! Jag har nog aldrig ätit quesadilla. Kan du dela med dej av ett recept? Vem vet, kanske kan jag göra nått liknande här. Gärna veg, för jag är inte så förtjust i köttet här och föredrar i vilket fall som helst vegetariskt.
SvaraRaderaDet ser väldigt, väldigt gott ut!
SvaraRaderaDe är riktigt goda och så enkla att fixa. Helt klart en av mina favoriter.
SvaraRaderaJag kan väl också bara instämma i alla kommentarer här. Det är verkligen gott med quesadillas. Med gräddfil, avocado och chimichurri till.
SvaraRaderanejma: Jag har faktiskt ingen aning om hur man gör quesadillas (skäms på mig!) för jag har bara ätit det ute, men jag kan höra runt lite. Eller någon annan här kanske vet?
Hmmmm... MÅSTE det vara gräddfil? Någon sån har vi inte här. Fast IBLAND kan jag hitta en riktigt syrlig creme fraiche, det är nästan som gräddfil. Så om/när jag hittaden igen skulle jag ju kunna göra quesadillas. Så JA TACK! Försök hitta receptet. Eller så har kanske någon annan ett recept på lager?
SvaraRaderanejma: Nejdå, inte måste man ha gräddfil. Det används bara för att det inte ska bli så torrt.
SvaraRaderaJag vet faktiskt inte riktigt vad "natilla" som de använder här motsvarar. Typ gräddfil/creme fraiche.
Ska höra efter hur man gör quesadillas, någon här omkring måste ju veta. :-)