tag:blogger.com,1999:blog-18899015.post8439181367291809109..comments2023-10-23T15:10:43.702-06:00Comments on COSTA RICA: Dagens lunch x 2ninahttp://www.blogger.com/profile/14350747714143628424noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-35202116958054969622008-08-10T23:49:00.000-06:002008-08-10T23:49:00.000-06:00ninni: Man blir jätteglad! Särskilt när man minst ...ninni: <BR/>Man blir jätteglad! Särskilt när man minst förväntar sig det. Det närmaste jag har kommit svensk mat tidigare var en burk Abbas sill, rätt otroligt det med. :-)<BR/><BR/>Annars har de bara rökt, fryst lax på affärerna här, och dyr är den också...<BR/><BR/>Nej, att äta på ett food court går bort för min del, särskilt när jag har så mycket bättre alternativ runt hörnet. :-D kram!<BR/><ninahttps://www.blogger.com/profile/14350747714143628424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-69768554931035434222008-08-10T16:12:00.000-06:002008-08-10T16:12:00.000-06:00Jag blir lite nyfiken på vad som menas med rutan l...Jag blir lite nyfiken på vad som menas med rutan längst ner på menyn. Först står det rött , vitt vin men sen blir det lite märkligt med rött eller vitt vin prioriterat rött och sen en ny där vitt prioriteras. Vad menas? Väljer restaurangpersonalen vinet och tar mer av det ena eller är det en sorts märklig blandning av rött och vitt vin där det ena dominerar eller något annat?Thérèsehttps://www.blogger.com/profile/13783646238928369615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-43435978377422432892008-08-09T11:32:00.000-06:002008-08-09T11:32:00.000-06:00Ja visst är det konstigt(och glädjande) att hitta ...Ja visst är det konstigt(och glädjande) att hitta sådana specialiteter långt, långt bort hemifrån. I Belo Horizonte heter det dessutom gravlaks, lite norskinspirerat.<BR/>Förstår dig som väljer den mindre mysigare restaurangen istf snabbmatsstället. Det ser precis ut som det gör i alla shoppingcentra i BH. Fullt av folk, stökigt och med en ljudnivå som är helt osannolik.<BR/>Ha en skön helg! KramNinnihttps://www.blogger.com/profile/15409711424691202685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-19483975201836470532008-08-09T10:54:00.000-06:002008-08-09T10:54:00.000-06:00petra:Fusion!? Ja, det låter bekant. Och tänk att ...petra:<BR/>Fusion!? Ja, det låter bekant. Och tänk att det faktiskt kan bli så gott med blandningar. :-)<BR/><BR/>En till skräpmatshatare! :-) Jag tycker verkligen inte om det och förstår inte varför det är så populärt här när det faktiskt är dyrt också. Jag menar, en combo kostar dubbelt så mycket som mat på vanlig restaurang och lika mycket som mat på "min" restaurang. Galet.<BR/><BR/>Ibland ninahttps://www.blogger.com/profile/14350747714143628424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-10549843840570208842008-08-09T10:33:00.000-06:002008-08-09T10:33:00.000-06:00janne:Kul, en till svensk i krokarna!? :-)Annars f...janne:<BR/>Kul, en till svensk i krokarna!? :-)<BR/><BR/>Annars finns det ju ett Tintos y Blancos i Terramall också (fast de har nog inte några bra luncherbjudanden eftersom de bara har det här eftersom det är nyöppnat). <BR/><BR/>Nästa gång ska jag testa paellan, som är specialerbjudande på helgerna.<BR/><BR/>thérèse:<BR/>Visst blir man glad av svensk mat då och då... Det är verkligen lyxigt attninahttps://www.blogger.com/profile/14350747714143628424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-8146932772268004922008-08-09T10:26:00.000-06:002008-08-09T10:26:00.000-06:00annelih:Det är det som är så bra med den där resta...annelih:<BR/>Det är det som är så bra med den där restaurangen, att den är rätt lyxig men samtidigt otroligt prisvärd. Gillar! :-)<BR/><BR/>pumita:<BR/>Ah, en annan skräpmatsvägrare. :-) Visst är det konstigt att det stod gravlax, jag blev helt lycklig och hade en lång utläggning för servitören att det var svenska. :-D Annars vet jag faktiskt inte vad man kallar det här, rökt lax har jag sett ninahttps://www.blogger.com/profile/14350747714143628424noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-59334781149635090732008-08-09T03:37:00.000-06:002008-08-09T03:37:00.000-06:00Vilken lyx med en sådan restaurang på promenadavst...Vilken lyx med en sådan restaurang på promenadavstånd!<BR/><BR/>Kan man äta yucca? Är det sånt som man har i krukor i Sverige, Yucca-palm? Äter man bladen? Även om man inte är katt?Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-44623198015004435922008-08-08T13:56:00.000-06:002008-08-08T13:56:00.000-06:00Ha ha, salade nicoise med gravlax - snacka om kons...Ha ha, salade nicoise med gravlax - snacka om konstig blandning, undra vad en fransos hade sagt om det! ;-) Det är väl sådan matlagning som kallas fusion!? <BR/>Jag avskyr också food courts och snabbmatställen - går hellre hungrig.. Kul att du har hittat ett mysigt ställe att gå ut på / till på både dagarna och kvällarna. Och speciellt om de serverar vin..<BR/>Yucca dekoreras det gärna med här Petchie75https://www.blogger.com/profile/03751664100920187233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-63670032164154375462008-08-08T13:07:00.000-06:002008-08-08T13:07:00.000-06:00Ser verkligen mysigt ut. Förstår ditt val. Förstår...Ser verkligen mysigt ut. Förstår ditt val. Förstår också känslan av att hitta svensk mat så där i utlandet. Nu bodde jag förstås ganska när ett av Madrids IKEA och där finns ju svensk mat att köpa. Men det halvår jag var i Sevilla och dom månader jag var i Cadiz och när jag var tremånader i centralamerika såg jag ingen svensk mat. Jag brukar inte direkt sakna mat utan mest saltlakrits som inte Thérèsehttps://www.blogger.com/profile/13783646238928369615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-39836935004935513392008-08-08T12:06:00.000-06:002008-08-08T12:06:00.000-06:00Tintos y Blancos verkar definitivt värd ett besök....Tintos y Blancos verkar definitivt värd ett besök. Jag maaste ta mig fraan Guadalupe till Heredia en dag för lunch.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-415059103249719132008-08-08T03:02:00.000-06:002008-08-08T03:02:00.000-06:00Å den restaurangen såg supermysig ut!!! och om den...Å den restaurangen såg supermysig ut!!! och om den ligger nära dig och har god mat så förstår jag att det kommer bli ditt stamställe!!! ;-)<BR/>Gravlax känns verkligen exotiskt att få i andra länder utanför Skandinavien. Jag tycker det är så skoj att det faktiskt heter just "gravlax" precis som i Sverige! :-)<BR/>Här kan man även bli serverad "lox" och det tror jag är rökt lax.<BR/>Kram!Saltistjejenhttps://www.blogger.com/profile/01442558537705396813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-70795739036801507772008-08-08T02:52:00.000-06:002008-08-08T02:52:00.000-06:00Jag VILL ha vägarna förbi! Skulle helt klart välja...Jag VILL ha vägarna förbi! Skulle helt klart välja likadant, ingen skräpmat för mig! Lustigt att det står "gravlax". Annars brukar de väl skriva salmón noruego eller nåt.Pumitahttps://www.blogger.com/profile/02566807584159820785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18899015.post-19406697776444191392008-08-08T02:41:00.000-06:002008-08-08T02:41:00.000-06:00Jag förstår ditt val ;) och det ser väldigt exlusi...Jag förstår ditt val ;) och det ser väldigt exlusivt ut...synd att jag inte har vägarna förbi..skulle absålut testa den restaurangen med trubadur och levande ljus.Anonymousnoreply@blogger.com